Articole

ORDINARE PĂSTOR RUBEN LĂSCUȚ - Sărbătoare la Biserica Creștină Baptistă BETESDA din Sântana, Păstor Ioan Mirăuțe

ORDINARE PĂSTOR RUBEN LĂSCUȚ

Sărbătoare la Biserica Creștină Baptistă BETESDA din Sântana

2020 Anul lucrurilor mari și importante

,,Da, Domnul a făcut mari lucruri pentru noi, și de aceea suntem plini de bucurie” Psalmul 126:3

Credincioșii baptiști din Betesda Sântana au avut un dublu motiv de bucurie, în duminica din data de 11 Octombrie, 2020.

Primul motiv de bucurie este faptul că, după un efort de mai bine de șapte ani, credincioșii se pot aduna în NOUA CASĂ DE RUGĂCIUNE. Din pricina pandemiei nu se poate face acum o sărbătoare specială pentru mulțumire și dedicarea casei cu invitați de peste tot. Totuși, la timpul de laudă și închinare, condus de către fratele diacon Dobrei Zamfir-Cornel (Firel), au fost înălțate rugăciuni de mulțumiri către Dumnezeu pentru această mare izbândă. Mulțumim pe această cale tuturor credincioșilor care au dăruit, tuturor celor care s-au implicat în multe feluri ajutând la construirea unui nou locaș de închinare în orașul Sântana. Cu ajutorul Domnului, atunci când totul va fi posibil și sigur, se va organiza și anunța o sărbătoare cu invitați pentru cei cunoscuți și prieteni ai Bisericii Creștine Baptiste BETESDA din Sântana, care sunt pretutindeni.

A doua mare bucurie a fost faptul că, în duminica din 11 octombrie, 2020, în cadrul unui serviciu divin special, fratele RUBEN LĂSCUȚ A FOST ORDINAT CA PĂSTOR.

Comisia de ordinare a fost formată din următorii frați păstori: fratele Sorin Ignat, președintele Comunității B.C.B. Arad, păstor al B.C.B. din Curtici – președintele comisiei; fratele Pavel Gag, secretarul Comunității B.C.B. Arad, păstor al B.C.B din Sâmbăteni; Ovidiu Drăgan, păstorul B.C.B. Speranța Arad, redactor la Farul Creștin și Ioan Mirăuțe, păstor al B.C.B. din Cuvin, fost păstor girant al B.C.B. Betesda din Sântana. Fiecare frate păstor a avut un mesaj de învățătură atât pentru Biserică, cât și pentru slujitorul ei.

Fratele Ruben este căsătorit cu sora Laura și locuiesc în Curtici. Are 35 de ani și a absolvit Institutul Teologic Baptist din București, licență și master.

Dumnezeu să binecuvinteze slujirea fratelui Ruben și în continuare. Bunul Tată din ceruri să binecuvinteze Biserica Creștină Baptistă BETESDA din Sântana, pentru a-și împlini menirea.

„Mare este secerișul, dar puțini sunt lucrătorii! Rugați dar pe Domnul secerișului să scoată lucrători la secerișul Său.” Luca 10:2

Păstor Ioan Mirăuțe

Farul Creștin