Articole

INVITAȚIE LA PREGĂTIRE PENTRU LUCRAREA DOMNULUI

Comunitatea Creștină Baptistă Arad

INVITAȚIE LA PREGĂTIRE PENTRU LUCRAREA DOMNULUI

Programul de Pregătire și Implicare al Lucrătorilor, 2020-2021

Cu ajutorul lui Dumnezeu, în ziua de sâmbătă, 31 octombrie 2020, ora 09:30, va incepe la Biserica Crestina Baptista Radna din Lipova anul de studiu 2020-2021 al Programului de Pregătire si Implicare al Lucrătorilor din Comunitatea Crestina Baptista Arad.

In anul de studiu 2019-2020 am studiat despre Morala Creștină impreuna cu pastorii Sorin Ignat, Romica Iuga, Beniamin Costea, Doru Butas, Ioan Balaciu, Radu Ungur, Andrei Miraute si Ion Damian.

Programul de pregatire a ajuns la 10 ani de existenta si ne rugam pentru dezvoltarea acestei lucrari de echipare a slujitorilor bisericilor locale. Cursurile teologice, in anul de studiu 2020-2021, sunt predate de catre frati pastori din Comunitatea Crestina Baptista Arad si au loc lunar intr-o zi de sambata. Programul este unul accesibil pentru toti credinciosii pasionati de lucrarea Domnului.

Invitam si incurajam pe toti lucratorii, care doresc sa se pregateasca temeinic si sa se implice in lucrarea Domnului, sa participe la Programul de Pregatire care se desfasoara la Radna. Atat inscrierea, cat si participarea sunt gratuite.

Ne rugam ca Dumnezeu sa binecuvanteze cu intelepciune si putere lucratorii in slujba Sa. “Mare este secerisul, dar putini sunt lucratorii! Rugati, dar, pe Domnul secerisului sa scoata lucratori la secerisul Sau.” Luca 2:10

Păstor Ion Damian

PS: Pozele sunt făcute înainte de 15 martie 2020