Articole

​Sarbatoare in Valea Muresului la Dumbravita - Serviciul Divin cu toate Bisericile Crestine Baptiste, editia a VIII-a

Sarbatoare in Valea Muresului

Serviciul Divin cu toate Bisericile Crestine Baptiste – editia a VIII-a

Isus i-a zis: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.

Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine. (Ioan.14:6)

Cu ajutorul lui Dumnezeu, duminica, 15 octombrie 2017, la Dumbravita a avut loc a VIII-a editie a Serviciului Divin cu toate Bisericile Baptiste din Valea Muresului. Desfasurarea acestei sarbatori anuale a bisericilor din cercul Valea Muresului a inceput in urma cu 8 ani, iar in tot acest timp a devenit un obicei bun ca toamna credinciosii, din toate localitatile sa vina impreuna pentru a se inchina lui Dumnezeu.

Si de aceasta data, partasia a fost una minunata, Domnul a binecuvantat cu bucurie si zidire spirituala pe toti participantii. Multumim lui Dumnezeu pentru implicarea in organizarea evenimentului a Bisercii Baptiste din localitatea Dumbravita slujita de fratele prezbiter Aioanei Costica.

Peste 250 de persoane au participat la acest eveniment al Comunitatii Baptiste Arad. Cuvantul lui Dumnezeu transmis prin cantarile formatiilor muzicale (Curtici, Sofronea, Pecica, Sambateni, Paulis, Radna, Lipova, Petris, Valea Mare, Capalnas, Birchis), prin predicare, prin marturiile misionare, a contribuit la incurajarea credinciosilor cat si la chemarea la mantuire a persoanelor care inca nu s-au intors la Domnul. Au fost impartasite mesaje duhovnicesti de catre pastorii Sorin Ignat, Pavel Gag, Andrei Miraute, Ion Damian, iar  Cuvantul Domnului a fost predicat de catre pastorul Eugen Carpean. Domnul sa binecuvanteze lucrarea Evangheliei de la sate, El sa dea propasire Bisericilor Sale.

Va invitam sa pastram in rugaciune lucrarea misionara desfasurata de Bisericile din Valea Muresului. Slavim pe Dumnezeu pentru unitatea frateasca si pentru oportunitatea misionara de la sate!

Pastor Ion Damian