Articole

​POST REFERENDUM, 6-7 octombrie 2018 – POATE E PREA TARZIU … - Pastor Ion Damian

POST REFERENDUM, 6-7 octombrie 2018 – POATE E PREA TARZIU …

Inainte de Referendum, multe voci au afirmat ca acesta este despre valori, in timp ce multe alte voci sustineau ideea falsa ca referendumul este despre politica, despre sustinerea coruptiei prin votul DA manipuland astfel si incurajand la boicotul referendumului.

INSA duminica seara, imediat dupa incheierea votului si la evidenta invalidarii referendumului, acei care au spus ca votul este despre politica si despre coruptie au vorbit pentru prima data adevarul spunand ca in urma acestui referendum romanii au aratat ca sunt de partea valorilor europene, adica a celor valori care afecteaza familia – casatoria persoanelor de acelasi sex cu toate implicatiile pe care le aduce aceasta (adoptie, modificarea manualelor scolare …). DECI, recunosc si acestia ca referendumul era despre valori. Toate acestea vor duce, in timp, la pierderea libertatii de exprimare, gandire si actiune, libertate castiga cu sange de catre romani la Revolutia din decembrie 1989; fiindca urmeaza pachetul pro choose in Romania.

Nu stim cum va arata viitorul familiei din Romania, cum va afecta acest referendum in mod ireparabil viata, morala si demnitatea in tara noastra. Nu stim daca Dumnezeu va mai oferi aceasta sansa poporului roman de a gandi corect la valori. INSA stim ca vom continua sa ne rugam pentru familiile din tara noastra.

CEI CARE LA ACEST REFERENDUM, 6-7 OCTOMBRIE 2018, AU INTELES CA ACESTA ESTE DEPRE VALORILE DE VIATA SI AU VOTAT, SUSTINAND FAMILIA, VOR AVEA CONSTIINTA IMPACATA STIIND CA AU ACTIONAT CORECT. Acestia traiesc increzatori in Dumnezeu.

DIN PACATE MULTI SE VOR TREZI PREA TARZIU!

Pastor Ion Damian