Articole

Misiune la Cernauti, Ucraina, 2-6 mai 2019 - Pastor Ion Damian

Misiune la Cernauti, Ucraina

Cu ajutorul Domnului, in perioada 2-6 mai 2019 s-a desfasurat un proiect misionar in regiunea Cernauti, Ucraina, in cares-a implicat echipa pastorala formata din Florin Balaceanu – Biserica Baptista Covasant, Narcis Vlasin – Biserica Baptista Galsa si Ion Damian – Biserica Baptista Radna-Lipova, din Comunitatea Baptista Arad.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, echipa de misiune a slujit in 14 Biserici locale la: Servicii de Evanghelizare, evanghelizare personala, vizite, in biserici si in casa de cultura, cat si la conferinta pastorala si de misiune, in localitatile: Cernauti, Tereblecea, Bahrinești, Ropcea, Pătrăuți, Noua Sulița, Mămăliga, Răchitna. Tărăsăuți, Gorbova, Ciudei, Budeneț, Costiceni si Dranița. Ne rugam ca Domnul sa cerceteze sufletele care au ascultat Evanghelia in aceste zile, sa le ajute sa se intoarca la El.

Ne rugam pentru vizita unui grup de frati din zona Cernauti in Bisericile din Comunitatea Crestina Baptista Arad. Ne rugam ca Domnul sa binecuvanteze relatiile noastre fratesti, sa dezvolte si pe mai departe buna noastra colaborare misionara cu Bisericile romane din Ucraina.

Ne rugam ca Domnul sa binecuvanteze Ucraina cu pace, aceasta tara care sufera mult din cauza conflictului armat. “Voi insiva ne veti ajuta cu rugaciunile voastre, pentru ca binefacerea facuta noua prin rugaciunile multora sa fie pentru multi un prilej de multumiri lui Dumnezeu pentru noi.” 2 Corinteni 1:11

Pentru mai multe detalii si implicare in ajutorarea fratilor din Ucraina puteti contacta pe fratele pastor Pavel Grisca, presedintele Bisericilor Baptiste Romane din Uniunea Baptista Ucrainiana, la adresa de e-mail bisericiromaneukr@gmail.com. Dumnezeu sa ocroteasca pe fratii romani din Ucraina!

Pastor Ion Damian