Articole

​MISIUNE CERNAUTII, UCRAINA, IANUARIE 2018 - Pastor Florin Balaceanu

MISIUNE CERNĂUȚI – UCRAINA, IANUARIE 2018

Prin harul Domnului, am ajuns să finalizăm o nouă misiune în regiunea Cernăuți, Ukraina, în perioada 03-07 Ianuarie, 2018.

Echipa de misiune cu care am plecat de această dată, din Arad a fost formată din păstorii: Ioan Zaharia, Ioan Mierăuță, Marian Andriș, Narcis Vlașin și Florin Bălăceanu; și din cântăreții: Adi Hentea, Emanuela și Rebeca Bălăceanu și Dan Filip.

Misiunea noastră s-a focalizat pe slujirea prin predicare și cântare, în Bisericile Baptiste de limba română din regiunea Cernăuți. A fost un timp în care ne-am bucurat de părtășia realizată între noi ca echipă și împreună cu frații noștri din bisericile în care am slujit fiecare din noi după o planificare făcută de frații păstori din aceste biserici. Bisericile în care am slujit ne-au primit cu multă dragoste frățească și ne-au mulțumit pentru slujirea noastră. Deasemenea ne-am bucurat de părtășia pe care am avut-o cu frații păstori din zona aceasta, s-au legat relații frățești între noi și fiecare ne-am bucurat de experiențele pe care le-am împărtășit unii cu alții.

Le mulțumim tuturor fraților care au contribuit la buna organizare a acestei misiuni și pentru toată dragostea cu care ne-au primit. În special suntem recunoscători fratelui Pavel Grisca (președintele Bisericilor Baptiste Române din Ukraina) și fratelui Vasile Partika, care s-au implicat și de această dată, cu toată inima în coordonarea slujirii noastre în această misiune.

Ne rugăm ca, Dumnezeu să binecuvânteze lucrarea și slujirea fraților noștri din această parte de lume.

A consemnat,

Pastor Florin Bălăceanu