Articole

JURNAL PASTORAL, Centrului Antiohia - Pastor Daniel Fodorean

http://pastor.ro/

JURNAL PASTORAL

HRISTOS A ÎNVIAT! TRĂIEȘTE PENTRU EL! 

Vă salutăm pe toți din partea familiei noastre, a Centrului Antiohia și a Școlii Primare Champions for Life din Constanța cu 2 Corinteni 5:15 ​


Învierea schimbă direcția vieții noastre, de la moarte spirituală la viață spirituală, dinspre noi spre El, de la a trăi pentru noi la a trăi pentru El. Trăirea pentru noi face ineficientă moartea și învierea Lui, aceasta demonstrează că moartea și învierea Lui este istorie, dar nu și o lucrare continuă de transformare a vieții noastre. 

Pentru cine trăim? Întrebarea nu își propune să evalueze afirmațiile noastre trimufaliste, ci realitatea vieții noastre manifestată în fapte concrete de ascultare. Este El în mod real scopul vieții noastre? Sunt aliniate toate eforturile, resursele și relațiile noastre acestui scop? 

"Hristos a înviat!", iar ceasta înseamnă recunoașterea faptului că am dobândit un scop nou și am devenit o făptură nouă. 

Vă doresc să aveți parte de o sărbătoare plină de semnificație și ne rugăm ca El să ne ajute să descoperim mai mult, împreună cu familia și întreaga adunare a celor credincioși, ce înseamnă a trăi pentru Cel Înviat. 

Hristos a Înviat! 


Familia Fodorean 

EVENIMENTE VIITOARE 
 

Consultanță pe tema  "Transformarea Bisericii"
Data: 14 Aprilie, ora 10:00 -14:00 
Locul:  First Romanian Baptist Church 
             1696 CADILLAC ST 
             WINDSOR, ON
             CANADA
Vorbitor: Daniel Fodorean 
Persoană de contact: pastor Mihai Cabau - mcabau@yahoo.com

În cadrul întâlnirii vom încerca sa răspundem la preocuparea contemporană, și în creștere, a multor slujitori ai bisericilor legată de nevoia de schimbare a bisericilor, cât și la preocuparea identificării unui proces biblic de schimbare. 

Cartea Inima Liderului  este prima carte dintr-o serie de patru material care formează programa de pregătire a Leader Formation Network, un program de formare în conducere bisericească, conceput de profesorul William (Bill)  Lawrence de la Dallas Theological Seminary și Daniel Fodorean, în baza unui parteneriat încheiat între Leader Formation International și Asociația Centrul Antiohia.

Conducere și Restaurare este un manual interactiv de evaluare şi echipare a conducerii bisericii în vederea reînnoirii adunării. 
Puteți  comanda acest manual AICI .
Cartea Invitație la Predicare Biblică este scrisă de profesorul Donald Sunukjian care activează în cadrul Talbot School of Theology. Dr. Sunukjian este unul dintre profesorii colaboratori ai Leader Formation International și Centrul Antiohia. 

http://pastor.ro/