Articole

INVITATIE LA PREGATIRE PENTRU LUCRAREA DOMNULUI - Programul de Pregătire si Implicare al Lucrătorilor 2019-2020

Comunitatea Crestina Baptista Arad

INVITATIE LA PREGATIRE PENTRU LUCRAREA DOMNULUI

Programul de Pregătire si Implicare al Lucrătorilor 2019-2020

Cu ajutorul lui Dumnezeu, in luna octombrie 2019 va incepe la Biserica Crestina Baptista Radna din Lipova anul de studiu 2019-2020 al Programului de Pregătire si Implicare al Lucrătorilor din Comunitatea Crestina Baptista Arad.

In anul de studiu 2018-2019 am studiat despre Apologetica Crestina impreuna cu pastorii Sorin Ignat, Romica Iuga, Beniamin Costea, Doru Butas, Ioan Balaciu, Radu Ungur, Andrei Miraute si Ion Damian.

Programul de pregatire a ajuns la 9 ani de existenta si ne rugam pentru dezvoltarea acestei lucrari de echipare a slujitorilor bisericilor locale. Cursurile teologice, in anul de studiu 2019-2020, sunt predate de catre frati pastori din Comunitatea Crestina Baptista Arad si au loc lunar intr-o zi de sambata. Programul este unul accesibil pentru toti credinciosii pasionati de lucrarea Domnului.

Invitam si incurajam pe toti fratii lucratori care doresc sa se pregateasca temeinic si sa se implice in lucrarea Domnului sa participe la Programul de Pregatire care se desfasoara la Radna. Atat inscrierea, cat si participarea sunt gratuite.

Pentru mai multe detalii si inscrieri in Programul de pragtire al lucratorilor ne bucuram sa ne contactati la telefon 0745600776, e-mail: damianion@yahoo.com sau pe blogul www.cerculmisionarvaleamuresului.wordpress.com (coordonatorul programului este pastorul Ion Damian).

Ne rugam ca Dumnezeu sa binecuvanteze cu intelepciune si putere lucratorii in slujba Sa. “Mare este secerisul, dar putini sunt lucratorii! Rugati, dar, pe Domnul secerisului sa scoata lucratori la secerisul Sau.” (Luca 2:10)

Pastor Ion Damian