Articole

Invităm și incurajăm pe toti lucrătorii din Bisericile locale să participe la programul de pregătire al lucrătorilor! - Morala Creștină si Etica aplicată, 2019-2020

Comunitatea Creștină Baptistă Arad

Programul de Pregătire și Implicare al Lucrătorilor

 

INVITATIE

INVITATIE LA PREGATIRE PENTRU LUCRAREA DOMNULUI

Programul de Pregătire si Implicare al Lucrătorilor 2019-2020

 

Invităm și incurajăm pe toti lucrătorii din Bisericile locale

să participe la programul de pregătire al lucrătorilor!


  • SCURT ISTORIC

Cu ajutorul lui Dumnezeu, in luna octombrie 2019 va incepe la Biserica Crestina Baptista Radna din Lipova anul de studiu 2019-2020 al Programului de Pregătire si Implicare al Lucrătorilor din Comunitatea Crestina Baptista Arad. In anul de studiu 2018-2019 am studiat despre Apologetica Crestina impreuna cu pastorii Sorin Ignat, Romica Iuga, Beniamin Costea, Doru Butas, Ioan Balaciu, Radu Ungur, Andrei Miraute si Ion Damian. Programul de pregatire a ajuns la 9 ani de existenta si ne rugam pentru dezvoltarea acestei lucrari de echipare a slujitorilor bisericilor locale. Cursurile teologice, in anul de studiu 2019-2020, sunt predate de catre frati pastori din Comunitatea Crestina Baptista Arad si au loc lunar intr-o zi de sambata. Programul este unul accesibil pentru toti credinciosii pasionati de lucrarea Domnului.


  • INSCRIERE

Invitam si incurajam pe toti fratii lucratori care doresc sa se pregateasca temeinic si sa se implice in lucrarea Domnului sa participe la Programul de Pregatire care se desfasoara la Radna. Inscrierea si participarea sunt gratuite.


  • ANUL DE STUDIU 2019-2020

Cu bucurie va anunțăm că primul Curs din anul de studiu 2019-2020,  așa cum a fost planificat, va avea loc sâmbătă, 26 octombriede la ora 09:30 la Biserica Creștină Baptistă Radna din orașul Lipova. Cursul va fi predat de către fratele păstor Ioan Balaciu.

Cu ajutorul Domnului, in acest an vom studia Morala Creștină si Etica aplicată.


Ne rugăm ca Domnul să ne foloseasca impreună in lucrarea Sa. Ne rugam ca Dumnezeu sa binecuvanteze cu intelepciune si putere lucratorii in slujba Sa. “Mare este secerisul, dar putini sunt lucratorii! Rugati, dar, pe Domnul secerisului sa scoata lucratori la secerisul Sau.” Luca 2:10


Va așteptăm cu drag!


Dumnezeu să vă binecuvânteze!

In dragostea lui Cristos Domnul,

Pastor Ion Damian