Articole

BOTEZ LA LIPOVA, Păstor Damian Ion

BOTEZ LA LIPOVA

Romani 6:3-4 ,,Nu știți că toți câți am fost botezați în Isus Hristos, am fost botezați în moartea Lui? Noi deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropați împreună cu El, pentru că, după cum Hristos a înviat din morți, prin slava Tatălui, tot așa și noi să trăim o viață nouă.”

Prin harul lui Dumnezeu, ziua de duminică, 26 iulie 2020, a fost una de sărbătoare la Biserica Creștină Baptistă Nr.1 Lipova. Sora Alexandra Nini și-a mărturisit credința în Domnul Isus în apa botezului, chiar în ziua în care a împlinit 17 ani.

Închinarea a fost condusă prin cântare de către corul, fanfara și grupul de tineri ale Bisericii împreună cu fratele dirijor Cătălin Pascu. De asemenea, Cuvantul lui Dumnezeu a fost vestit de frații Teodor Cismas, prezbiter si Adrian Munteanu, diacon. Evanghelia a fost predicată de către fratele păstor Sorin Ignat, iar botezul a fost oficiat de către fratele păstor Ion Damian.

Dumnezeu să o binecuvânteze pe sora Alexandra Nini cu o viață dedicată Lui. Slavă lui Dumnezeu pentru mântuirea pe care o avem în Jertfa Domnului Isus Christos!

Păstor Damian Ion