Articole

Cu foarte mult timp în urmă, profetul întreba: „Oare tăcând faceţi voi dreptate?” - Pastor Viorel Iuga

Întreb şi eu, dragi creştini: de ce tăcem sau cedăm? Nu ştim Cine a creat familia, ce este ea şi care este rolul ei pentru societate şi pentru biserică? Nu ştim ce valoare are ea pentru pământ şi pentru veşnicie? Nu ştim ce aşteaptă Domnul de la noi, copiii Lui? Nu cunoaştem planurile satanice, planurile întunericului de a distruge tot ce este bun, sfânt şi folositor? Dacă le ştim, pentru că sunt deconspirate în Adevăr, de ce tăcem?

Vă îndemn, din nou, să folosiţi toate ocaziile şi toate mijloacele pe care le aveţi pentru a proclama Adevărul lui Dumnezeu despre familie! Să nu fim găsiţi vinovaţi de tăcere! Sau vrem să Îl întărâtăm pe Dumnezeu?! Chiar credem că vom scăpa nepedepsiţi?

În acelaşi timp, folosiţi toate ocaziile şi mijloacele pentru a cere organizarea Referendumului! Este dreptul nostru constituţional! Să nu lăsăm pe nimeni, indiferent cine ar fi şi ce poziţie publică ar ocupa temporar să îşi bată joc de noi! Istoria, mult mai lungă decât credeam, a procesului de clarificare a Art 48 din Constituţie, ne-a demonstrat că dacă suntem uniţi şi dacă perseverăm, ne îndreptăm spre victorie.

Pastor Viorel Iuga